Transport si retururi

Koketa.ro (koketa.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 • Livrare rapida prin curier (DPD Curier) in 1-2 zile lucratoare
 • Grila de calcul in functie de valoarea comenzii
  0 - 70 RON - 16 RON
  70 - 150 RON - 7 RON
  Peste 150 RON - GRATUIT
 • Comanda minima - 30 lei!

  COMENZILE SE EXPEDIAZA DOAR PRIN CURIER - DPD CURIER

POLITICA DE RETUR

Conform prevederilor OUG 34/2014, ai dreptul sa returnezi produsul comandat online in termen de 14 zile, iar banii sa iti fie rambursati integral. Echipa Koketa.ro iti oferia o garantie de 30 de zile, dublu decat prevede legea!

Tot ce trebuie sa faci pentru a returna o comanda este sa:

- ne contactezi pe email - contact@koketa.ro sau la telefon - 0726466868, in legatura cu problema pe care ai intampinat-o.

- ne trimiti inapoi produsele.

- alegi modul de despagubire (poti sa alegi alte produse cu valoare totala egala cu valoarea comenzii care vrei sa o returnezi sau poti sa alegi sa primesti banii inapoi)

- primesti banii inapoi in maxim 3 zile, sau astepti livrarea noului produs ales.

Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un produs sau sa renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la data în care Cumparatorul intră în posesia fizică a produsului."
Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma inapoiata este formata strict din contravaloarea produselor.
Daca doriti sa returnati o comanda care v-a fost livrata, trebuie sa ne anuntati in scris despre acest lucru, data la care v-a fost livrata si daca doriti sa inlocuiti produsele. Va rugam sa ne trimiteti aceasta instiintare scrisa (formular de retur) pe adresa de email: contact@koketa.ro. Numai dupa procesarea si aprobarea acestei instiintari de catre artizan-shop.ro, veti putea returna produsul. Orice retur facut fara instiintarea noastra prealabila de catre client, nu va fi procesat.                                                                                                                                

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.